Buka Akaun Demo Olymp Trade Dan Mula Melabur

Olymptrade satu pilihan tempat pelaburan yang sangat mudah dan menguntungkan. Tidak perlu menjadi pakar dalam pelaburan matawang, aset kripto, komoditi dan saham dagangan-pertukaran. Cukup dengan pengetahuan asas anda sudah boleh melabur dan mendapat keuntungan dari pelaburan anda di Olymp Trade.

Masih takut kerugian dalam pelaburan anda ? Hilangkan rasa takut dan mari mencuba melabur di Olymptrade dengan akaun demo. Pihak olymptrade akan memberi $10,000 dalam akaun demo untuk anda mula melabur.

Cara melabur sangat mudah anda hanya perlu meramal turun naik pasaran. Jika ramalan anda betul anda akan dibayar dari 10% sehingga 92%.

Mula Mendaftar Akaun Olymp Trade secara PERCUMA

Teruja untuk mencuba. Mari kita mulakan langkah pertama dengan mendaftar dan cuba untuk melabur menggunakan akaun demo.

Gunakan link ini untuk mendaftar. KLIK 

dattar-olymp-trade

Apa yang perlu anda lakukan ialah cuma perlu klik Pendaftaran kemudian masukkan Nama, Eme dan No telefon anda. Kemudian pilih matawang dan jangan lupa tick pengakuan had umur dan bersetuju dengan perjanjian perkhidmatan. Dan klik daftar.

Selepas pendaftaran anda berjaya, anda perlu login emel yang telah anda gunakan untuk pendaftaran tadi. Anda hanya perlu klik link yang diberikan oleh Olymp Trade untuk membuat pengesahan emel.

Selepas pengesahan emel dibuat. Anda sudah boleh membuat pelaburan menggunakan akaun demo anda. Selamat mencuba.

Sekiranya anda sudah bersedia untuk melabur di Olymp Trade. Anda harus menyimpan deposit dalam akaun anda. Deposit boleh serendah USD10. Anda boleh melabur serendah USD1 dengan keuntungan sehingga 92% bergantung kepada tawaran keuntungan semasa.

candle-stick-olymptrade

Daftar sekarang unutk dapatkan akaun OlympTrade unutk mula melabur..

DAFTAR SEKARANG

1 Comment

Add a Comment
  1. Saya berminat nak tau lebih lanjut pasal broker ni. Ada tak whatsapp group atau facebook group yang tuan bole rekemen utk saya join? Senang sikit nak tanya apa2 soalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.