Esok Kita Akan Bermula

Salam Sejahtera,

Apa khabar anda hari ini ? Semoga anda sihat dan gembira sentiasa. Tidak lama lagi kita akan meninggalkan tahun 2013. Pasti ada yang sudah merangka perancangan peribadi untuk tahun 2014 nanti. Yang pasti lepas ini banyak entri berkaitan tahun baru dan azam baru akan muncul. Esok kita akan bermula ?

Ini adalah entri terakhir aku berkaitan dengan Contest SEO Eridy. Ini kerana esok tanggal 12.12.2013 adalah tarikh sebenarnya Contest SEO Eridy bermula. Beberapa strategi seo akan di tambah dan ada perkara yang perlu dimurnikan untuk menawan kekasih gelapku google dot com.

seo

Tips SEO Contest

Walaupun esok kita akan bermula, namun kehangatan contest ini telah terasa apabila banyak blogger yang menyertainya. Walaupun banyak yang menyertai itu aadalah lebih baik.

Hipotesis aku “Semakin banyak perserta, semakin kuat seo blog itu “. Jadi untuk menang perlu kerja lebih lagi. Setakat ini sasaran aku berada dalam 10 page utama tercapai. Cuma perlu kerja lebih lagi untuk memenangi contest ini. Apapun kita perlu berusaha. Semoga usaha kita tidak sia-sia.

Aku rasa ini sahaja untuk update terkini berkaitan dengan Contest SEO Eridy. Dan satu perkara lagi. Eridy dengan baik hatinya telah menambah hadiah. Di mana hari ini 11.11.2013. Pemenang untuk entri paling banyak akan di tutup. Bermakna ada tambahan hadiah. Kalau tak silap eridy menyediakan RM 50.00 untuk peserta yang membuat entri paling banyak.

Anda memang kacak kerana berjaya membaca entri ini hingga habis. Jika anda peserta Contest SEO Eridy dan hendak menang RM 50.00 hadiah tambahan. Buat entri terakhir sebelum tengah malam ini.

3 Comments

Add a Comment
  1. Good Luck Bro… Semoga berjaya bermain SEO…
    ENTRI Anuar ☛ Teknik Sebenar Buat Duit Dengan Blog Dan Affiliate..My Profile

  2. Wahh ramai betul yang join contest Eridy
    ENTRI Malaysia Tercinta ☛ Hati-hati Dengan Link Di Ruangan KomenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.