Kenapa Mesti Mendaftar Di Smart TonePlus

Salam Sejahtera,

Kenapa mesti mendaftar di smart toneplus? Ok. sebagai pengenalan, smart toneplus ini adalah merupakan satu laman web yang disediakan oleh Smart Group. Smart group ini di tubuhkan oleh Admin1- Nur Rabbani Abdullah dan Admin2 – Muhd Aizat Wahab.

Tujuannya ialah untuk membantu rakan-rakan yang minat berniaga secara online mempromosikan perniagaan simkad toneplus. Sebenarnya pihak Tone Plus sdn bhd tidak menyediakan laman web promosi. Jadi penyediaan laman web promosi ini adalah inisiatif daripada ahli-ahlinya.

smart-toneplus

Smart Tone Plus

Dengan menyertai kami di Smart Toneplus, anda akan dapat satu laman web replica untuk anda mempromosikan toneplus pada saudara mara dan rakan-rakan anda.

Tahukah anda, kos untuk menyediakan laman web autodownline ini memerlukan kos yang sangat tinggi. Dari kos sewa domain, hosting, upah designer, upah web master, dan juga kos penyelenggaraan web. Kos untuk menyediakan laman web sebegini boleh mencecah ribuan ringgit.

Jadi sekiranya anda memang selalu online, main facebook, twitter, instragram dan sememangnya mempunyai handphone yang anda tidak sedar sebenarnya boleh memberikan pendapatan sampingan pada anda. Pilihan yang tepat adalah menyertai kami di smart tone plus supaya anda mendapat laman web replica untuk promosi bisnes toneplus. Contoh laman web promosi  http://biz.smarttoneplus.com. Nampak macam laman web ini milik kita sendiri.

Jika anda mendaftar di laman web ini, kerja anda lebih mudah kerana semua urusan jual beli simkad toneplus dan penghantaran simkad akan dilakukan oleh pihak admin. Termasuk pendaftaran ahli dibawah anda. Kerja anda cuma promosi, promosi, promosi.

Disamping itu kelebihan lain menggunakan sistem ini adalah anda akan mendapat downline secara percuma. Sebagai contoh anda mendaftar di bawah ahli smart toneplus yang belum menjadi ahli rasmi toneplus (VIP). Bermakna ahli ini belum membeli simkad toneplus dan anda dahulu mendaftar(VIP). Secara tidak langsung upline ini nanti akan menjadi ahli tajaan anda.

Selain itu, jika ahli memperkenalkan ahli mengunakan sistem smart toneplus ini, kita juga akan dibayar komisen affiliate sebanyak RM10. Dengar cerita admin nak naikkan komisen kepada RM30. Komisen affiliate ini bukan dari Tone Plus Sdn Bhd. Jangan keliru. Komisen affiliate ini adalah  dibayar oleh pihak admin Smart Group.

Pihak admin smart Group juga menyediakan ‘close group facebook’ khas untuk ahli-ahli smart tone plus. Disana ahli-ahli akan bekongsi strategi, teknik, ayat-ayat jualan dan gambar untuk anda mempromosikan bisnes toneplus.

Boleh join di SmartGroup dengan syarat daftar sebagai ahli dulu. Boleh daftar di SINI. Kemudian add friend ADMIN . PM katanama anda untuk join group.

pendaftaran-smart-toneplus

Pendaftaran Ahli Baru Smart Toneplus

Tips Memilih Kata Nama 

Sedikit tips untuk anda sebelum mendaftar. Untuk kata nama, ini bagi aku sangat penting kerana ia akan menampakkan url anda nanti lebih awesome.

Tips pertama, jangan gunakan katanama yang mengandungi nombor. Contoh awang7159. Sebabnya url laman web replica anda nanti akan nampak hodoh. Contoh http://awang7159.smartoneplus.com .

Tips kedua, gunakan katanama yang mudah dieja dan ringkas. Contoh, macam aku guna ‘biz’. Jadi url akan jadi http://biz.smarttoneplus.com.

Tips ketiga, guna nama sendiri. Gunakan nama singkatan anda atau nama pertama anda yang mudah dan senang orang nak ingat. Boleh guna man, mat, abu, lan, musa, jadi mudah nak ingat. Nak promosi secara offline pun orang mudah nak ingat url kita.

Kesimpulan

Ini sedikit perkongsian aku berkaitan dengan laman web Smart Tone Plus. Harap anda faham. Sebab ada yang bertanya PM kat fb tanya aku berkaitan dengan laman web ini. Daftarlah sekarang. Bergabung bersama kami di Smart Group. Kerja anda menjadi mudah. Anda boleh fokus dengan promosi sahaja.

DAFTAR SEKARANG

Jika anda rasa maklumat ini penting ringankan tangan untuk klik SHARE butang dibawah.

2 Comments

Add a Comment
  1. semakin menarik penerangan tuan admin..tahniah!
    ENTRI Hero Borneo ☛ Cara Diet Guna Kuasa MindaMy Profile

    1. Belajar sikit-sikit hero borneo..nak kongsi benda baik,
      ENTRI Arman ☛ Kenapa Mesti Mendaftar Di Smart TonePlusMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.