Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

Menangi RM500 Cabutan Bertuah Setiap Hari

Salam Sejahtera,

Hari-Hari Cabutan Bertuah

Ini ada berita baik untuk rakan-rakan yang ingin menambah pendapatan dan berpeluang memenangi cabutan bertuah. Siapa nak menang cabutan bertuah bernilai RM500.00 ? Jika anda ingin menang cabutan bertuah ini, anda boleh sertai sekarang. Cabutan bertuah ini akan di adakan pada setiap hari.

Hadiah yang ditawarkan ialah wang tunai sebanyak RM500. Cabutan bertuah ini akan di adakah setiap hari. Ini memberikan anda peluang menang adalah sangat tinggi. Jika anda mendaftar lebih awal, bermakna peluang anda lebih cerah.

cabutan-bertuah

Cabutan Bertuah Setiap Hari

Bagaimana hendak menyertai cabutan bertuah ini. Berikut adalah antara syarat-syarat yang perlu ada.

1. Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

2. Berumur 12 Tahun keatas.

3. Anda hendaklah menjadi pengguna SimKad Tone Plus. Penyertaan adalah untuk ahli-ahli baru yang baru mendaftar sebagai ahli tone plus.

5. Syarat lain ialah, sekiranya downline anda menang cabutan bertuah ini, anda juga akan terpaksa mendapat hadiah sebanyak RM500.00.

6. Cabutan bertuah ini akan diadakan pada 16 Jun sehingga 15 September 2014.

7. Tertakluk pada terma dan syarat.

Jangan lepaskan peluang ini. Menangi cabutan bertuah RM500 sambil menjana pendapatan anda bersama Tone Plus. Konsep perniagaan mudah, anda jadi pengguna, kenalkan simkad dan program ini seterusnya jana pendapatan pasif anda.

Kepada yang berminat untuk menyertai cabutan ini anda boleh mendaftar PERCUMA di laman web ini dahulu Smart Tone Plus. Kemudian anda boleh mendapatkan simkad tone plus melalui admin laman web Smart Tone Plus. Untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan dengan program ini anda boleh baca artikel di SINI.

Pening kepala memikirkan duit raya, anda boleh pilih tone plus sebagai sumber kewangan kedua anda. Di samping berpeluang memenangi cabutan bertuah setiap hari, anda juga berpeluang menambah pendapatan anda bersama tone plus. Tone plus pilihan bijak dan pendapatan ini boleh di warisi.

HotSertai Cabutan Bertuah Dan Menang RM500

Jika anda rasa artikel ini berguna untuk orang lain dan ingin menyebarkan informasi ini sila klik butang share di sosial networking di bawah. Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen.

The Author

Wira Merah

Terima kasih sudi singgah di blog Wira Merah ini. Semoga artikel yang ada di blog ini bermanfaat untuk anda. Segala kerosakkan dan kerugian akibat dari penggunaan artikel di sini adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.Jangan lupa tinggalkan komen anda, Kunjung mengunjungi amalan mulia. Eratkan persaudaraan sesama kita. Hidup Mesti Kacak .

23 Comments

Add a Comment
  1. hadiah cabutan bertuah ni utk berapa org je? ramai ke leh dapat? tone plus ni tone excel ke?
    ENTRI hafizi ☛ Review-Makanan Sedap Buffet Ramadhan TerbaikMy Profile

    1. Sekali cabutan sehari, pemenang 1 org sehari. Tone plus berbeza dgn tone excel… tapi kedua2 syarikat ini di bawah Tune Group –> Tune Talk. Yg berbeza cuma syarikat yg pengendali program..
      ENTRI Arman ☛ Menangi RM500 Cabutan Bertuah Setiap HariMy Profile

    1. Sama banyak dengan duit BR1M bro abdur…

  2. hadiah besar, memang untung siapa yang dapat cabutan bertuah ni.
    ENTRI Denaihati ☛ Piala Dunia 2014 lebih menarik dengan Astro B.yond baruMy Profile

    1. Memang bertuah org yang menang ni. Boleh dapat duit raya…
      ENTRI Arman ☛ Menangi RM500 Cabutan Bertuah Setiap HariMy Profile

  3. Bestnya.. Kalau ada rezeki boleh dapat Lucky Draw pada setiap hari… 😉
    ENTRI Anuar ☛ 3 Langkah Mudah Mulakan Bisnes Raya TANPA PRODUK SENDIRI Di FacebookMy Profile

    1. kalau cam ni hari- masuk…

  4. hoho..

    ada cabutan bertuah la plakk..
    ENTRI titan ☛ Berapa jumlah pendapatan blogger dalam sebulan?My Profile

    1. yup…jadilah yg bertuah he..he..he…

  5. RM500 hanya untuk orang bertuah..tapi perlu usaha dulu baru ada peluang.
    ENTRI Hero Borneo ☛ Teknik Super Power Hilangkan Konflik EmosiMy Profile

    1. Untuk bertuah menang cabutan bertuah ini, cukup sekadar menjadi pengguna baru toneplus…
      ENTRI Arman ☛ Menangi RM500 Cabutan Bertuah Setiap HariMy Profile

      1. itu yang seronoknya kalau dapat duit cara tumpang tuah!
        ENTRI Hero Borneo ☛ Mario Gotze Hero Jerman Yang AndsemMy Profile

  6. tone plus baru pertama kali dengar, kadang pening dgn nama mcm mcm ni, hehhee

    1. Tone plus ni, lama juga dah start 2010…sistem refferal yg berbeza…

  7. sampai hari-hari ada. wahh..gilalah. Banyak tu.
    ENTRI ohcikgu ☛ Twinkle Twinkle Little Star.My Profile

  8. salam ramadhan al mubarak dari saya sekeluarga
    ENTRI AUC ☛ Buffet Ramadhan Casa OmbakMy Profile

    1. Tq. Salam ramadhan juga untuk AUC…

  9. Seronoknya kalau boleh dapat peluang menang cabutan Bertuah ni… 😉
    ENTRI Anuar ☛ Jawatan Kosong Penolong Penguasa Kastam Gred W27 5 Ogos 2014My Profile

  10. boleh ni ikut gabung, cemana klau nak berbgabung bro
    ENTRI Ahmad ☛ Obat Herbal Penyakit Jantung KoronerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

✦ Copyright © 2013 - 2015 | Follow Google+ Wira Merah Frontier Theme