Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

Strategi Rubiks Cube Untuk SEO

Rubiks Cube

Strategi Rubiks Cube Untuk SEO | Salam Sejahtera, Dulu aku pernah kagum dengan seorang budak sekolah menengah. Aku rasa masa tu dalam tahun 2010. Pertama kali aku jumpa orang yang boleh menyusun Rubik’s cube dalam masa yang cepat. Budak sekolah menengah, aku rasa masa tu dia baru habis SPM. Memang aku kagum sangat. Akibat rasa […]

Smartphone Lenovo Vibe X Tak Dapat On

Smartphone Lenovo

Smartphone Lenovo Vibe Tak Dapat OnΒ  | Salam Sejahtera, Sebelum ini aku pernah ceritakan yang aku beli smartphone di lazada.com.my. Boleh baca entri Pengalaman Membeli Belah di Lazada Malaysia. Sebenarnya membeli smartphone online ni ada kebaikkan dan keburukkannya. Tidak kira sama ada kita beli di lazada atau tempat lain. Antara kebaikkannya ialah kita boleh membeli […]

Kos Membaiki Aircond Kereta Wira

membaiki aircond

Kos Membaiki Aircond Kereta Wira | Salam Sejahtera, Sebelum ini aku ada menulis tentang Cat Kereta Wira Merah Special Edition. Selepas proses mengecat, kereta wira aku masuk pula bengkel aircond. Aircond kereta wira aku ni sebenarnya dah lama dah aircond tidak sejuk. Kipas sahaja yang berfungsi tapi tidak sejuk. Mula-mula keadaan aircond kereta aku ni […]

Cat Kereta Wira Merah Special Edition

Cat Wira Merah

Cat Kereta Wira Merah Special Edition | Salam Sejahtera, Hari ini ni buat entri buakan pasal blog wira merah. Tapi pasal kereta wira merah aku. Nama wira merah ni memang agak sinonim dengan aku. Dan kebanyakkan orang aku kenalpun kalau tak ingat nama aku. Mereka akan ingat aku selalu guna wira merah. Sebagai pengguna kereta […]

Siapalah Google Tanpa Blogger

Google Tanpa Blogger

Siapalah Google Tanpa Blogger | Salam Sejahtera, Hari ini kepala sakit, pening. Hari ini dah 3 hari kepala aku pening. Tak pernah pun macam ni. Kita lupakan pasal pening. Tapi hari ini aku cuba untuk mengupas tajuk ‘Siapalah Google Tanpa Blogger’. Selalu kita dengar rakan-rakan kita kata ‘cari sahaja kat google’. Semacam google ini seperti […]

Page 4 of 24« First...23456...1020...Last »
✦ Copyright © 2013 - 2018 | Follow Google+ Wira Merah