Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger Baru

Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger Baru adalah merupakan sebuah panduan yang di reka khas untuk blogger baru. Anda sangat bertuah kerana saudara Azuan Razali mahu berkongsi pengalaman beliau dalam dunia affiliate .

Panduan asas affiliate ini boleh dapat percuma kat google. Memang betul, memang banyak blogger yang berkongsi pengalaman mereka. Anda akan mendapat banyak maklumat yang belum tentu berkesan. Menggunakan maklumat percuma kejayaan yang kita nak capai lebih lambat. Ini kerana kita terpaksa membuat ‘try and error’. Ini akan membuang masa anda.

panduan-asas-affiliate

Pelaburan ilmu adalah penting untuk memulakan langkah kejayaan anda dalam dunia affiliate melalui blog. Kenapa perlu pilih cara yang susah sedangkan anda boleh mendapatkan ilmu yang betul-betul telah di uji keberkesanannya.

Hot Download Panduan Asas Affiliate

Dengan memiliki panduan asas affiliate untuk blogger ini. Anda akan di dedahkan secara santai, langkah demi langkah bagaimana hendak memulakan bisnes affiliate anda menggunakan blog.

Panduan ini juga hanya akan fokus mendedahkan anda bagaimana membuat duit dengan program affiliate dengan blog. Dengan panduan yang berfokus ini ia akan memudahkan anda untuk mencapai kejayaan menggunakan satu medium sahaja sebelum anda pergi lebih jauh lagi.

Pengetahuan dan pengalaman yang Azuan kongsikan dalam panduan asas affiliate untuk blogger baru ini memang telah terbukti berkesan. Jalan yang betul telah di tunjukkan. Cuma tunggu anda hendak memulakan langkah pertama anda. Memulakan sesuatu itu adalah sangat sukar. Insya Allah dengan memiliki panduan ini anda akan lebih yakin untuk memulakan perjalanan anda sebagai seorang blogger yang berjaya.

Banyak blogger baru yang muncul setiap hari. Semakin hari semakin sengit persaingan di persada online ini. Jika anda masih menggunakan cara lama iaitu ‘try and error’ perjalanan untuk anda mencapai kejayaan masih jauh lagi. Dan akhirnya blog anda terkubur. Bagi yang memilih jalan yang betul, mereka akan bertahan lebih lama dan tidak mustahil berjaya.

Membeli ebook secara online sebegini bermakna anda juga secara tidak lansung menjadikan penulis ebook ini sebagai guru anda. Guru adalah sangat penting untuk membantu anda sekiranya mendapat masalah atau tidak faham. Walaupun di mana anda berada anda boleh bertanya. Jadi tidaklah anda terkapai-kapai keseorangan apabila berhadapan dengan masalah.

Download Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger Baru

Sekiranya anda mahu mengenali penulis lebih dekat lagi anda boleh lepak di blog beliau di WanWidget dan MyRujukkan.

The Author

Wira Merah

Terima kasih sudi singgah di blog Wira Merah ini. Semoga artikel yang ada di blog ini bermanfaat untuk anda. Segala kerosakkan dan kerugian akibat dari penggunaan artikel di sini adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.Jangan lupa tinggalkan komen anda, Kunjung mengunjungi amalan mulia. Eratkan persaudaraan sesama kita. Hidup Mesti Kacak .

8 Comments

Add a Comment
  1. bila dah ada panduan asas..lebih mudah jika nak serius ceburkan diri dalam bidang pemasaran affiliate ni 🙂

    1. Betul tu puteri, kebanyakkan blogger gagal dan berputus asa sebab buat kerja main tapau dalam satu masa….
      ENTRI Arman ☛ Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger BaruMy Profile

  2. mudahan dengan adanya panduan ni dapat implement dengan dengan lebih berkesan.
    ENTRI Denaihati ☛ Kisah syilling jatuh dari langitMy Profile

  3. satu ilmu yang sangat bagus untuk dikongsikan..teringin pula nak tulis ebook pula!
    ENTRI Hero Borneo ☛ Portal Ilmu Medium Promosi EbookMy Profile

    1. Niat dah ada, teruskan usaha bro…dah buat ebook, bagi aku satu naskah untuk buat review dan promo percuma he..he..he..

  4. Belajar dari pengalaman orang tu adalah yang terbaik sekali.
    ENTRI Zali ☛ Pengalaman Bergelar Seorang AyahMy Profile

  5. thanks bro sebab sudi promosi ebook saya.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

✦ Copyright © 2013 - 2017 | Follow Google+ Wira Merah Frontier Theme