Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

Pengguna Bijak Jom Aktifkan Mykad

Pengguna Bijak Jom Aktifkan Mykad | Salam Sejahtera,

Jika anda merupakan warganegara Malaysia dan berumur 12 tahun dan keatas. Sudah semestinya anda sudah memiliki Mykad. Apa keistimewaan Mykad ? Salah satu keistimewaannya ialah mykad membuktikan anda bukan warga asing. Tahniah anda beruntung menjadi warganegara Malaysia.

mykad pintar

Jom Aktifkan Mykad

Jom aktifkan mykad anda. Jadikan Mykad anda untuk mengumpul mata ganjaran. Mata ganjaran boleh di tebus dengan menukarkan dengan hadiah-hadiah yang menarik yang ditawarkan oleh pihak syarikat yang menyertai program mykad smartshopper.

Jika anda pengguna smartphone android atau iphone, anda boleh install aplikasi Mykad Smart Shopper dalam smartphone anda. Boleh dapatkan di google play atau di app store.

Jom Aktifkan Mykad

Pengguna Bijak Jom Aktifkan Mykad

Melalui aplikasi ini anda boleh menyemak senarai ratusan premis perniagaan yang menyertai program ini. Jangan sia-siakan kegunaan Mykad anda. Aktifkan fungsinya secara maksimum untuk kebaikkan anda.

6 Kelebihan Progam Mykad Smart Shopper

  • Pengaktifan Mykad untuk menjadikannya kad diskaun adalah PERCUMA. Ada pasaraya yang mengenakan bayaran untuk kita mendapatkan kad diskaun dengan bayaran menjadi ahli.
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan ( Bermakna PERCUMA seumur hidup ).
  • Menjimatkan ruang dompet anda. Tidak perlu membawa banyak kad tambahan. Hanya perlu membawa mykad untuk kebanyakkan urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada temph luput. Bermakna mata ganjaran tahun ini jika tidak dituntut boleh digunakan untuk tahun yang akan datang.
  • Boleh menebus hadiah berdasarkan mata ganjaran yang dikumpulkan daripada pihak syarikat. Tiada bayaran tapi layak untuk menuntut hadiah. Menarik bukan ?
  • Aplikasi Mykad Smart Shopper melalui iPad, iPhone, Smartphone di sokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini. Mudah dan menjimatkan masa.

Memang banyak kegunaan Mykad ni. Cuma kita yang tidak tahu ataupun tidak mengambil endah kegunaan Mykad kita. Termasuklah aku sendiri. Sehingga dompet penuh dengan kad-kad yang menyemakkan dompet. Kad sahaja banyak tapi duit kosong he..he..he…

Jom aktifkan mykad anda. Jadilah pengguna bijak untuk mendapatkan lebih banyak manfaat dari Mykad yang kita ada. Jangan jadikan mykad hanya sebagai kad pengenalan sahaja. Jadikan mykad kita sebaguna dengan mengaktifkannya. Anda boleh aktifkan Mykad anda di www.aktifmykad.com.

Jom Aktifkan Mykad

Contest Jom Aktifkan Mykad

Kesimpulan

Entri ini adalah merupakan entri untuk menyertai contest SEO yang di anjurkan oleh rakan blogger kita iaitu saudara Anuar. Bagi yang ingin menyertai contest ini boleh singgah di blog beliau di CoretanAnuar.com . Contest ini mempetaruhkan kata kunci ‘Jom Aktifkan Mykad‘. Dan sebelum ini aku juga menyertai Contest SEO yang mempetaruhkan kata kunci Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan. Bermakna dalam masa yang sama ini aku menyertai dua contest SEO.

Doakan semoga aku berjaya.

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com

The Author

Wira Merah

Terima kasih sudi singgah di blog Wira Merah ini. Semoga artikel yang ada di blog ini bermanfaat untuk anda. Segala kerosakkan dan kerugian akibat dari penggunaan artikel di sini adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.Jangan lupa tinggalkan komen anda, Kunjung mengunjungi amalan mulia. Eratkan persaudaraan sesama kita. Hidup Mesti Kacak .

38 Comments

Add a Comment
  1. dengan penyertaan bro nanti menyebabkan halaman carian google bergegar ..
    ENTRI Kakiblog ☛ Halangan Untuk BlogwalkingMy Profile

    1. Belum bergegar lagi kakiblog…
      ENTRI Wira Merah ☛ Dalam Dilema Nak Beli iPhone 6 atau ?My Profile

  2. semoga berjaya bro dengan entri yang mantap juga
    ENTRI blogger lelaki ☛ Jom Aktifkan MykadMy Profile

    1. Entri bro macam melekat je kat 1st ranking google. Apa rahsia bro ?
      ENTRI Wira Merah ☛ Dalam Dilema Nak Beli iPhone 6 atau ?My Profile

      1. xde makna nak rahsia la bro..sebab guna teknik yang dah otai guna je
        ENTRI blogger lelaki ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  3. Terima kasih kerana sudi menyertai contest ini. . Semoga berjaya menjadi salah seorang pemenang contest ini. .
    ENTRI anuar ☛ Contest SEO : Jom Aktifkan MykadMy Profile

    1. Sama2 bro anuar. Semoga makin meriah yg join contest ni nanti…
      ENTRI Wira Merah ☛ Dalam Dilema Nak Beli iPhone 6 atau ?My Profile

  4. Eh ada contest laa.. Eh jom aktifkan mykad? Baru ku tahu.. Bleh dapat diskaun. Menarik..

    1. Jom jon contest ni…mana tahu rezeki ada rezeki menang…
      ENTRI Wira Merah ☛ Tips Penjagaan Kereta Supaya Tetap Tip TopMy Profile

  5. Entri dah ada kat first page, syabas bro.
    ENTRI Hajar Rash ☛ CPUV Nuffnang | Marigold UHMy Profile

    1. Masih lama lagi contest…tak tahu sampai bila boleh bertahan.
      ENTRI Wira Merah ☛ Tips Penjagaan Kereta Supaya Tetap Tip TopMy Profile

      1. Kena tau trick la kalau nak bertahan lama, hehe

  6. selamat berjaya juga bro 😀
    ENTRI reezluv ☛ Jom Aktifkan MyKadMy Profile

  7. semoga berjaya dalam contest ni k… jemput blogwalking..
    ENTRI Kak yatiadam ☛ CANTIK DAN KURUS UNTUK SUAMI.My Profile

    1. TQ Kak Yati….selamat berblogwalking…

  8. kemudahan yg baik guna mykad dgn macam2 ada kelebihannya.
    semoga bro sukses untuk kontes ni.
    ENTRI Denaihati ☛ Seminar Buat Duit Affiliate dengan BlogMy Profile

    1. TQ bro DH. Mmg banyak kemudahan.
      ENTRI Wira Merah ☛ Pengguna Bijak Jom Aktifkan MykadMy Profile

  9. huhu..menarik aje.. memang mantap semua peserta..
    ENTRI yaya ☛ Jom Aktfikan MyKad – Kelebihan di Tangan AndaMy Profile

    1. Mmg menarik, mari meriahkan contest ni…
      ENTRI Wira Merah ☛ Pengguna Bijak Jom Aktifkan MykadMy Profile

  10. semoga berjaya dalam kontest ini bro!

  11. Banyak kelebihan bila aktivkan mykad ni. semoga sukses untuk kontes ni bro.

  12. Disamping tu ramai kenalan baru akan kita dapat.
    ENTRI yaya ☛ Hokkaido Cupcakes ResepiMy Profile

  13. Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal ASAL Affiliate Junction.

  14. Salam… Jom Aktifkan Mykad anda dalam program ini. Menarik bukan Mykad boleh buat kad ganjaran dan kad diskaun. Semoga berjaya buat anda.
    ENTRI sensasi2020 ☛ Contest SEO – Jom Aktifkan MykadMy Profile

  15. good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

  16. semoga berjaya jugak bro dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye 😉
    ENTRI puteraduyong ☛ 2015 Tambang Bas Sekolah Naik LagiMy Profile

  17. murni singgah sini dr contest yg sama, semoga berjaya 🙂

    Jom Aktifkan Mykad
    ENTRI Murni Mohd Yusof ☛ Nasib Baik Bukan Interview FormalMy Profile

  18. singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya 🙂 Jom Aktifkan Mykad
    ENTRI AbgferOz ☛ Kisah akak terkena dikMy Profile

  19. Wah menarik ni kalau X payah bawa byk kad dlm dompet. Mmg selalu tu padat dgn kad bukannya duit 🙂
    ENTRI Safiya ☛ Darurat Yang Tidak Diisytihar DaruratMy Profile

  20. Semoga berjaya dengan kontest jom aktifkan mykad ini.

    Ikhlas.
    http://www.hasrulhassan.com
    ENTRI Hasrul Hassan ☛ Cara Mantapkan Blog ResepiMy Profile

  21. Sekarang ni mesti ramai yg menjadi bijak apabila membaca artikel ini…
    Semoga berjaya dalm contest ini.
    ENTRI BM ☛ Bersyukur Menikmati Kurniaan IlahiMy Profile

  22. Kontest Jom Aktifkan MyKad ni memang bagus untuk sebarkan maklumat pasal program MyKad Smart Shopper ni. Sebab tak ramai lagi yang tau pasal program ni kan.
    ENTRI Fadzi Razak ☛ 2 Cara Memudahkan Orang Follow Blog AndaMy Profile

  23. Salam bro… menarik artikel bro berkaitan Contest SEO – Jom Aktifkan Mykad. Semoga berjaya bro…. Insya Allah….
    ENTRI sensasi2020 ☛ Contest SEO – Jom Aktifkan MykadMy Profile

  24. goodluck WiraMerah . jom singgah entri saya jugak 🙂

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html
    ENTRI parihh ☛ Jom Aktifkan MykadMy Profile

  25. Semoga berjaya dalam kontest ini wiramerah
    ENTRI BloggInspired ☛ Malaysia Best Blog 2015My Profile

  26. Terbaik artikel bro ni,selamat berjaya di dalam contest ini yer bro
    ENTRI Wan Zawawi ☛ Jom Aktifkan MykadMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

✦ Copyright © 2013 - 2017 | Follow Google+ Wira Merah Frontier Theme