Tag: toneplus

Kenapa Mesti Mendaftar Di Smart TonePlus

smart-toneplus

Salam Sejahtera, Kenapa mesti mendaftar di smart toneplus? Ok. sebagai pengenalan, smart toneplus ini adalah merupakan satu laman web yang disediakan oleh Smart Group. Smart group ini di tubuhkan oleh Admin1- Nur Rabbani Abdullah dan Admin2 – Muhd Aizat Wahab. Tujuannya ialah untuk membantu rakan-rakan yang minat berniaga secara online mempromosikan perniagaan simkad toneplus. Sebenarnya […]

Pengalaman Berniaga Di Ebay

berniaga-di-ebay

Salam Sejahtera, Berniaga di Ebay suatu masa dulu pernah menjadi satu fenomena di mana banyak rakyat Malaysia yang cuba untuk menjual barangan di pusat membeli belah terbesar di dunia iaitu Ebay. Ada yang mendapat untung malah ada yang kerugian. Untung atau rugi, yang penting pengalaman untuk mencuba sesuatu yang baru itu mesti ada. Kalau tak […]

Pendapatan Sampingan Kerja Dari Rumah

pendapatan-sampingan

Salam Sejahtera, Pada masa kini setiap dari kini menginginkan pendapatan sampingan. Labih-lebih lagi jika pendapatan sampingan itu dapat dilakukan hanya dari rumah. Dengan adanya internet sekarang ia sangat memudahkan urusan kita. Sama ada urusan bank, pembayaran bil utiliti dan berniaga. Semuanya kita boleh lakukan hanya dari rumah sahaja. Tahukah anda, bahawa kawasan-kawasan pedalaman terutama di […]

Komen SPAM Orang Jepun Comel

komen-spam

Salam Sejahtera, Rupanya blog aku ni ada juga pembaca dari Jepun. Orang Jepun pun nak tinggalkan komen.Semenjak dua menjak ni banyak komen SPAM masuk dalam blog aku.Komen SPAM banyak masuk kat blog aku ni melalui entri aku yang bertajuk “tinggalkan komen di blog aku“. Faham ke orang Jepun baca blog Bahasa Melayu. Mungkin faham barangkali. […]

5 Sebab Kenapa Memilih Toneplus ?

Sim Tone Plus

Salam Sejahtera, Tune Talk Tone Plus ! Mungkin ada antara anda yang pernah dengar tentang toneplus ini. Semasa artikel ini ditulis, jumlah ahli yang menyertai program toneplus ialah 39 741 orang. Sejak ia di tubuhkan pada penghujung tahun 2012. Walaupun aku dah lama sedar tentang kewujudan program ini. Tapi pada masa itu masih lagi menggambil langkah […]