Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

Teknik SEO Merah Jambu Teruk

Salam Sejahtera,

Teknik SEO Merah Jambu – Bagi yang dah membeli kitab ini anda sendiri boleh buat penilaian. Banyak yang memiliki kitab ini telah berjaya menghasilkan duit dengan blog mereka.

Sebelum aku lanjutkan lagi berkenaan dengan Teknik SEO Merah Jambu. Aku yakin banyak yang dah kenal dengan pemilik kitab ini.

Pengalaman selama lebih 10 tahun dalam dunia blogging telah di ebookkan. Dengan tujuan memudahkan rakan-rakan blogger yang lain belajar teknik seo beliau.

Memang di akui blogger Malaysia malah mungkin terkenal juga di kalangan blogger Indonesia. Titan nama timangan beliau.

Jika anda selalu berkunjung di blog beliau. Anda akan dapat banyak tip untuk buat duit di sana. Antara blog beliau ialah earncent.

teknik seo merah jambu

Teknik SEO Merah Jambu

Jika anda perhatikan gambar di atas. Dengan kata kunci ‘teknik seo’ . Laman jualan beliau berada di muka pertama. Tempat ketiga dalam senarai carian di google.com.

Daripada 5 juta lebih hasil carian laman jualan berada di page 1 . Dan kekal di situ  dalam satu jangka masa yang lama.

Jika laman jualan ini berada di page pertama. Bermakna teknik yang beliau dedahkan bukan teknik seo yang entah apa-apa entah.

Jika anda cari di google. Anda akan jumpa banyak yang berkongsi tentang teknik seo. Jika anda ingin mencari jalan pintas untuk maju dalam seo. Ebook ini saya amat cadangkan. Untuk belajar SEO kita perlu panduan yang memang telah di buktikan berjaya. Dan yang penting guru mesti ada.

Ebook ini akan memudahkan anda untuk belajar teknik seo dengan cepat. Jangan buang masa anda untuk ‘try and error’ teknik seo yang melambak di internet.

Masa anda sangat berharga. Laburkan sedikit wang anda untuk mendapat pulangan yang berganda.

Download Teknik SEO Merah Jambu

Kesimpulan.

Teknik seo adalah merupakan satu bidang ilmu yang harus dimiliki oleh setiap blogger. Tanpa ilmu seo, aku yakin blog yang kita bina tidak akan dapat bertahan di dunia internet.

Ini kerana semakin hari, semakin banyak blog yang di bina. Blog-blog ini dibina dengan pelbagai tujuan.

Ilmu SEO ini sangat luas. Ia bukan kemahiran yang kita kuasai dalam masa yang singkat. Tapi jika anda ada panduan dan guru yang betul.Proses anda belajar dan menguasai ilmu SEO menjadi mudah dan lebih berkesan.

Dapatkan sekarang Teknik SEO merah jambu. Jika anda ada pandangan dan pendapat. Sila tinggalkan komen. Komen anda amat bermakna. Terima kasih. Anda hebat kerana dapat baca entri ini sehingga habis.

The Author

Wira Merah

Terima kasih sudi singgah di blog Wira Merah ini. Semoga artikel yang ada di blog ini bermanfaat untuk anda. Segala kerosakkan dan kerugian akibat dari penggunaan artikel di sini adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.Jangan lupa tinggalkan komen anda, Kunjung mengunjungi amalan mulia. Eratkan persaudaraan sesama kita. Hidup Mesti Kacak .

18 Comments

Add a Comment
  1. memang teruk.haha. SEO juak tok.hehe
    ENTRI pahan ☛ Apa Yang Kau Perlu Tahu Tentang OS X MavericksMy Profile

    1. Ha..ha..lama sangat lekat kat page 1 google.Bukan kat google je. kat yahoo pun page 1. Apa ilmu dia guna.

  2. aah. memang teruk.

    haha..
    ENTRI titan ☛ Bajet 2014 dan lain-lain..My Profile

    1. Ha..ha..ha..lagi teruk bajet 2014.

  3. hu3..memang teruk la nak kena belajar ni
    ENTRI blogger lelaki ☛ Apa Itu Hak Asasi Manusia?My Profile

    1. Tu yg perlu belajar bro.Ilmu seo tak pernah habis. Makin dibelajar makin byk yg memeningkan kepala.

  4. ganas jugak ayat…heee. belajar teruk-teruk memang berbaloi.
    ENTRI Denaihati ☛ Bajet 2014 rakyat mengharapMy Profile

    1. Ha..ha..ha..betul2. Memang perlu teruk dulu baru nak senang.

    1. Saje nak tarik org membaca…

  5. tajuk entri ini sahaja sudah menunjukkan bro sudah tahu permainan SEO Merah jambu
    ENTRI kakiblog ☛ Inspirasi Jutawan: Tan Sri Syed Mokthar Al BukharyMy Profile

  6. teruk2…tak tahu la.. hoho
    ENTRI encikarman ☛ Budu dalam paket, tiubMy Profile

  7. Lahhh ingtkan teruk betul tadi..haha
    ENTRI Hafizul ☛ Blog Isteri CurangMy Profile

  8. Ahahaha gua respect sama lu bro. tabik…hehehe
    ENTRI adikensem ☛ Bajet 2014 Musim Panas Sudah TibaMy Profile

  9. kalau di indonesia ada tiknik seo yang sering di terapkan mas, yaitu teknik black n white serta teknik seo abu-abu
    ENTRI Rizkyzone.com ☛ Label Made In Indonesia Vs Made In ChinaMy Profile

    1. SEO black n white tu biasa dengar mas. Tapi seo abu-abu tu apa ya ?

      1. Teknik SEO Abu-abu / grey (abu-abu, tidak putih dan tidak hitam) adalah sebuah teknik yang tidak sepenuhnya menggunakan teknik black n white atau mungkin menggabungkan keduanya. Mungkin juga ini transformasi dari white ke black ato black ke white (meninggalkan tapi tidak meninggalkan sepenuhnya 😀 mencari celah diantara keduanya, istilahnya bisa dibilang sebuah teknik yang menggunakan teknik black hat untuk mencapai hasil white hat)
        Note: Untuk mendatangkan banyak visitor sangat cepat (tapi tidak sebanyak black hat) dan agak lama lenyapnya, akan tetapi teknik ini belum tentu akan sesuai dengan keinginan kita (tidak menganjurkan ato melarang teknik ini)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

✦ Copyright © 2013 - 2017 | Follow Google+ Wira Merah Frontier Theme